Van 3 tot 5

“Co-ouderschap unplugged”

Welkom op mijn blog

Contacteer mij

“Co-ouderschap unplugged”

Welkom op mijn blog

Contacteer mij

Over ons

De samenstelling van ons voltallige gezinnetje

Jonas (35) ex-atleet (belgisch kampioen polsstokspringen in 2010 astablief)  en geduldigste man op aarde. Notoir semmelaar en grote fan van bijzondere biertjes en bbq’s.

Ilias (7) dromer, voetballer bij kfc HEVER (dat moet je blijkbaar roepen) en liefhebber van de maaltafels (dat heeft hij niet van mij). Sinds kort heeft hij ook the ladies ontdekt maar sjotten is life!

Sil (6) wimpermans en kunstenaar in spe. Houdt van zingen, tekenen en verven en weet het nu al zeker: later wordt hij acteur. Doet alsof hij de leerstof op school niet begrijpt omdat hij het zo fijn vindt om een one on one the hebben met de juf (sorry juf Agnes, we hebben het thuis besproken).

Ries (2,5) de kers op onze taart. Wilt persé zijn Spider-Man botten onder ALLES aandoen en heeft een totale afkeer van slapen. Mama en papa hebben licht ambitieuze verwachtingen op het sportieve vlak want met zo een benen en dàt recuperatievermogen (sorry mevrouw, hij heeft gewoon niet zo veel slaap nodig) mag er wel iets van komen.

Ikzelf, Lara, 33 lentes jong die gezin, sport en werk met de moed der wanhoop probeert te combineren. Het is beter voor iedereen als ik kan gaan lopen en yoga is de beste uitvinding van (ik weet niet welke) eeuw. Ik hou van kaas, een warm bad en nike sportschoenen.

Ons voltallige gezinnetje

Suggesties of bemerkingen?

Stuur ze gerust door

Contacteer mij